Trabzonspor'da Ahmet Can'ı ilk 11 heyecanı sardı

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Ahmetcan sürprizi gelebilir

Trabzonspor'da Ahmet Can'ı ilk 11 heyecanı sardı

Türk futbolunun oyuncu fabrikası Trabzonspor, Kayseri maçında yeni bir yıldız adayı çıkarabilir. Denswil’i cumartesi günkü deplasmana yetiştirmeye çalışan Fırtına’da, genç Ahmetcan 11’e daha yakın. Teknik direktör Abdullah Avcı, 2003 doğumlu solak stopere ‘Hazır ol’ talimatını verdi.

Konyaspor maçında kırmızı kart gören Vitor Hugo’nun ardından, Hüseyin Türkmen de Alanyaspor mücadelesinde ikinci sarıdan atıldı. Denswil’in de sakatlığı bulunduğu için Trabzonspor ’da gözler Ahmetcan Kaplan’a çevrildi. Teknik direktör Abdullah Avcı, geçen maç 18 yaşındaki savunmacıyı 78. dakikada sahaya sürmüştü. Tecrübeli hoca, bu kez ilk 11’de Ahmetcan ile başlayabilir. Denswil’in tedavisi devam ederken, Hollandalı oyuncu cumartesi günkü deplasmana yetiştirilmeye çalışılıyor. Ancak mevcut durumda Ahmetcan’ın formaya daha yakın olduğu öğrenildi. Avcı da öğrencisine ‘Hazır ol’ talimatını verdi.

Tekliflere rağmen tutuldu

Geçen sezondan bu yana A takımla idmanlara çıkan Ahmetcan, sol ayaklı olması nedeniyle Edgar’ı tamamlayacak potansiyele sahip. 1.89 boyundaki genç stoper, U19 Milli Takımı’na düzenli olarak çağrılırken, yaz döneminde pek çok teklif almasına rağmen kadroda tutulmuştu. Son yıllarda Yusuf Yazıcı, Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür gibi yıldızlar çıkartan Trabzonspor, savunmadaki krizi Ahmetcan ile fırsata çevirebilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor