Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu yeniden başkan! "Daha yeni başladık"

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu dönemi devam edecek

Trabzonspor Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi.

Mevcut Başkan Ahmet Ağaoğlu rakipsiz girdiği seçimde yeniden başkanlığa seçildi. Kongrede 1350 kişi oy kullandı.

Kongrede Ağaoğlu yönetimi 1152 oy alarak seçilirken iki listenin yarıştığı Arşiv ve Müze Kurulunda mevcut başkan Mehmet Salih Uzun 727 oy ile tekrar başkan seçildi. Tek liste ile seçime girilen Sicil kurulu 773 oy ile Disiplin Kurulu ise 744 oy ile seçildi.

Ağaoğlu’nun değişime gittiği yeni yönetim listesi şu şekilde oluştu;
Asil üyeler: Ahmet Ağaoğlu, Ertuğrul Doğan, Ömer Sağıroğlu, Müminhan Bilgin, Yalçın Orhan, Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, Kibar Yaşar Güven, Serdar Ekrem Şirin, Zeyyat Kafkas, Sami Karaman, Ali Haydar Gedikli, Esat Emanet, Faruk Hacıhaliloğlu, Şemsettin Hancı.
Yedek üyeler: Lokman Sadıklar, Coşkun Öztürk, Ahmet Beşir, Vahap Öztel, İbrahim Tüfekci, İbrahim Aydın

trabzonspor yönetimi

AĞAOĞLU: DAHA YENİ BAŞLADIK

Başkan Ağaoğlu yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından teşekkür konuşması yaptı.

Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı;

Divan kurulu başkanımız, sadece bugün burada değil 3 yıldır yaşamış olduğumuz her sıkıntıda sadece Trabzonspor kulübünün bu camianın menfaatlerini gözeterek sergilediğiniz davranış, divan kurulu üyelerinizle verdiğiniz destek bizleri bugünlere getirmiştir. Genel kurul önünde sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum.

Son dönem yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımıza tek tek teşekkür ediyorum. Görevlerini yerlerine getirdiler. Başarıyla kulübe hizmet etmenin gururunu yaşayabilirler. Hepsine teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulunda yer alan arkadaşlara, yeni kurul başkanlarına ve üyelerini kutluyorum.
Yönetim kurulum adına geçtiğimiz dönem yaptığımız çalışmalar asgari standartlarımızdı. Artık yeni hedeflerimizin olduğu, arkamıza bakmadan, neler yaptığımıza bakmadan, nerelerde hata yaptığımıza bakarak Trabzonspor’u hayal edilen düşünülen başarıya kilitlenmiş bir çalışma programıyla birlikte camiaya çalışmanın sözünü veriyorum.

Yeni göreve gelen yönetim kurulu ve başkanı olarak hedefimiz sadece şampiyonluk, kupalar, sportif başarı değil. Şanlı tarihi boyunca ülke sporu adına sorumluluk almış bunun gereğini yerine getirirken farklı bir noktaya taşımış olarak yerini almıştır. Herkesin malumu olduğu üzere son yıllarda sportif anlamda ekonomik anlamda ciddi şekilde irtifa kaybeden Türk futboluna karşı tüm kulüpler olarak sorumluluğumuz vardır. Hiçbir kulüp ekonomik ve sportif olarak bizim payımız yok diyemez. En ağır yük bize düşüyorsa onu da üzerimize almaya bunun gerekliliğini yerine getireceğimizden herkes emin olsun.

Hiç bitmeyecek bir mücadelenin içinde olduğumuzun bilinciyle asla vazgeçmeden yaptıklarımızdan keyif alarak sürdürülebilir bir başarı için yanyana yürümeye devam ediyoruz. Dün bile geçmişte kaldı Trabzonspor yönetimi olarak daha yeni başladık.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler