Trabzonspor'da Acil Ödeme - 100 Milyon TL

Trabzonspor'da kısa dönemde 100 milyonluk ödeme yapılması gerekiyor.

Trabzonspor'da Acil Ödeme - 100 Milyon TL

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'da hafta sonunda yapılan 74. Olağan Genel Kurul'da Başkan Ahmet Ağaoğlu yeniden başkan seçildi.

Başkan Ağaoğlu ve yeni yönetimi bugün mazbatasını alarak resmen göreve başladı. Başkan Ağaoğlu'nu ve yeni yönetimini şimdi kısa bir süre içerisinde ödenmesi gereken 100 milyonluk bir ödeme bekliyor. Bu ödeme için kaynak arayışları şimdiden başladı. 

Trabzonspor yöneticisi Ertuğrul Doğan, Hbaer61'e yaptığı açıklamada konu ile ilgili olarak, “Trabzonspor’un ekonomik olarak rahata kavuşması 2.5-3 yıllık bir süreç alacaktır. İşin gerçeği bu. Bu gerçeğe göre yaşamak lazım. Ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiriyoruz doğru. 8 aylık süre zarfında birçok sıkıntıyı aştık. Önümüzdeki dönemde acil olarak 100 milyonluk bir ödememiz var. Çalışmalarımız devam ediyor. Ocak ayında bunların tamamını gerçekleştirmiş oluruz. Ama sıkıntı bitmeyecek 2023’e kadar tüm gelirleri temlikli bir Trabzonspor var." demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor