Trabzonspor'da Abdülkadir umudu

Trabzonspor'da menisküs yırtığı nedeniyle bu hafta ameliyat olacak olan Abdülkadir Ömür’den gelen haberler bu kez olumlu... Genç oyuncunun, dönüş tarihi yoğun tedavi ile erkene çekilecek.

Trabzonspor'da Abdülkadir umudu

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi Play-Off'ta Yunan ekibi AEK ile oynadığı rövanş maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür’ün sol dizinde menisküs yırtığı tespit edildiği açıklanmıştı.

20 yaşındaki futbolcunun, bu hafta içerisinde ameliyat olacağı öğrenildi. Tahminlere göre ilk yarı boyunca sahalardan uzak kalması beklenen genç oyuncu için en büyük umut ve beklenti bu sürenin daha erken bir tarihe çekilmesi.

Yusuf da aynı sürede...

Bordo-Mavili teknik heyet, yoğun bir tedavi programı ile Abdülkadir’in daha erken bir sürede sahalara dönmesini planlıyor. Uzmanlar da başarılı oyuncunun yaşı nedeniyle tedaviye daha erken yanıt verebileceğini söylüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler