Trabzonspor'da 5 forma için 11 aday

Yeni transferler ile birlikte rekabetin kızıştığı Trabzonspor'da forma aslanın ağzında.

Trabzonspor'da 5 forma için 11 aday
Transfer ettiği isimlerle gücüne güç katan Bordo-Mavililer’de her geçen gün rekabet artıyor. Genel olarak 4-2-3-1 sistemi ile sahaya çıkan  Fırtına’da orta saha bölgesinde 5 forma var ancak bu formalar için 11 futbolcu mücadele ediyor.

Volkan Şen ile Theo Bongonda’nın takıma katılması, Fabian Castillo’nun iyileşmesi, Olcay Şahan, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı’nın iyi performansı kanatlardaki forma rekabetini yükseltirken, orta sahanın ortasında da benzer bir durum dikkat çekiyor. Karadeniz temsilcisinde bu bölgede formaya aday olan 5 futbolcu bulunuyor. Sosa ve Kucka gibi yıldızların yanı sıra geçen senenin başarılı oyuncuları Okay Yokuşlu, Matus Bero ve Ogenyi Onazi, idmanlarda teknik direktör Ersun Yanal’ın gözüne girmek için çalışıyor.

Yanal’dan ‘Hazır olun’ talimatı

Ersun Yanal ise bu rekabetten oldukça memnun gözüküyor. Forma yarışının oyunculara olumlu yansıyacağını düşünen 55 yaşındaki çalıştırıcı, oyuncularına her an forma verebileceğini ve bu sebepten dolayı kendilerini her zaman hazır tutmaları gerektiğini söylüyor.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor