Trabzonspor'da 47 Milyonluk sorun

Trabzonspor'da istenmeyen isimlerin maliyeti çok yüksek

Trabzonspor'da 47 Milyonluk sorun
Gelecek sezon öncesi önemli bir revizyon yapmak isteyen Trabzonspor'da gönderilmek istenilen ancak henüz gitmeyen futbolcular yönetime sıkıntı yaşatıyor. Yeni sezon hazırlıklarına katılmayan Sefa, Aykut,  İshak, Özer, Yatabare, N’doye, Cardozo, Douglas, Musa ve Erkan konusunda tam bir belirsizlik yaşanıyor. 10 oyuncunun toplam maliyeti ise yönetimin belini büküyor.
 
Teknik Direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda şu ana kadar yeni sezon hazırlıklarında yer almayan oyuncular için kulüp arayışları sürerken, bordo-mavili yönetim bu konuda yoğun bir mesai harcıyor. 11 oyuncunun yeni sezonda takıma maliyeti toplam 47 milyon TL’yi bulurken, Trabzonspor yönetiminin bu konuyu nasıl çözüme kavuşturacağı da merak konusu. 11 oyuncu arasında sadece Douglas’ın Lizbon, Aykut’un ise Osmanlıspor ile temasları bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor