Trabzonspor'da 42 yılda ikinci kez...

Trabzonspor 6. haftalarda 42 yılda ikinci en kötü sezonunu yaşadı.

Trabzonspor'da 42 yılda ikinci kez...
Trabzonspor, Süper Lig'e ilk defa ayak bastığı 1974-75 sezonundan bu yana geçen 42 yılda, ilk 6 haftadaki en kötü 2'nci başlangıcını gerçekleştirdi.

BÜYÜK UMUTLARLA BAŞLADI AMA

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezona büyük umutlarla başlayan Trabzonspor, 42 yıl sonra 6 haftada aldığı 2 galibiyetle 6 puan topladı. Bordo mavili takım, ilk defa mücadele ettiği 1974-75 futbol sezonunda ilk 6 haftada 4 puan toplamıştı. Bu sene ligde geride kalan 6 maçta 4 mağlubiyet ve 2 galibiyetle 6 puan toplayabilen Trabzonspor, ilk 6 haftada lig tarihindeki en kötü 2'nci başlangıcını almış oldu.

EN ÇOK MAĞLUBİYET ALDIĞI SEZON

Bordo mavililer ilk 6 haftalar göz önüne alındığında en çok mağlubiyeti de bu sezon aldı. İlk 6 maçında 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet elde eden Trabzonspor, en az puan topladığı 1974-75 sezonunu da geride bırakarak ilk 6 haftada en çok mağlubiyet aldığı sezonu yaşadı. Bordo mavililer 1974-75 sezonunun ilk 6 haftasında 2 yenilgi ve 4 beraberlik elde etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor