Trabzonspor'da 4 forvet 1 gol!

Trabzonspor'da 4 forvet oyuncusu ilk yarıda toplamda sadece 1 gol atabildi.

Trabzonspor'da 4 forvet 1 gol!
Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, 2016-2017 sezonunun ilk yarısını Fenerbahçe ile Hüseyin Avni Aker Stadında oynadığı ve 3-0 mağlup olduğu karşılaşma ile tamamlarken kadroda bulunan 4 forvet oyuncusunun toplamda sadece bir gol atabilmesi dikkat çekti.

4 forvet oyuncusu arasından sadece 2015 - 2016 sezonunun başında Hull City'den kadroya dahil edilen, aynı sezon Sunderland'a kiralanan ve bu sezon başında geri gelmesi sonrasında kadro dışı kalan ve daha sonra affedilen Dame N'Doye deplasmanda oynanan ve 1-0 kazanılan Galatasaray karşılaşmasında 1 gol atabildi. N'Doye bu sezon 11 maçta 843 dakika forma giydi.

BU SEZON SUSKUN KALDI

Geçtiğimiz sezonun devre arasında büyük umutlarla Gaziantepspor'dan kadroya dahil edilen Muhammet Demir, 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında Trabzonspor forması ile çıktığı 12 maçta 902 dakika süre alırken 4 gol atma başarısı gösterdi. Bu sezon forma giydiği 9 maçta 423 dakika sahada kalan Muhammet gol atma başarısı gösteremedi. 

Yine bu sezon başında Portekiz temsilcisi Porto'dan bir yıllığına kiralanan Güney Koreli futbolcu Hyun Jun Suk, Süper Lig'de 10 karşılaşmada forma giyerken 499 dakika sahada kaldı ancak hiç gol kaydedemedi.

Sezon başında Rus ekibi Zenit'ten transfer edilen 20 yaşındaki Azeri oyuncu Ramil Sheydaev ise ligde sadece 1 karşılaşmada 11 dakika forma giydi ve gol atamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor