Trabzonspor'da 34 futbolcu yolcu

Trabzonspor'da kadro şişkinliği azaltılacak.

Trabzonspor'da 34 futbolcu yolcu
Gelecek sezon öncesinde yeni bir kadro yapılanmasına giderek şampiyonluk yarışı içinde olacak bir takım kurmayı planlayan Trabzonspor'da 34 futbolcu ile yolların ayrılması planlanıyor.

Bu arada UEFA’nın koyduğu bütçe kısıtlaması nedeniyle sezonu yaklaşık 60 milyon liralık bütçe ile tamamlamak zorunda olan Trabzonspor, mevcut kadrodan birçok oyuncusu ile yollarını ayırmayı planlanıyor.

Kadrosunda 57 oyuncu bulunan ve 5’i genç olmak üzere yeni sezonda 25 kişilik kadro ile mücadele etmeyi hedefleyen bordo mavililer, kadro sayısını bu rakamlara indirebilmek adına özellikle yabancı oyuncularını satıp hem kadro şişkinliğini azaltmak, hem de gelir elde etmek istiyor. Genç oyuncular için kiralık formülünü ön planda tutmayı planlayan Trabzonspor'da, yabancı oyuncular için gelecek olan tüm tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor