Trabzonspor'da 3 maçta 17 futbolcu

Trabzonspor'da 3 haftada 17 futbolcu forma giydi.

Trabzonspor'da 3 maçta 17 futbolcu
Spor Toto Süper Lig’in ilk 3 haftasında Trabzonspor’da 17 futbolcu forma giyme şansı buldu, 7 oyuncu 18 kişilik kadroya giremedi.

Yeni sezon öncesi kadrosunda yapılanmaya gidip sezona 25 kişilik oyuncu kadrosuyla başlayan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal, ilk 3 haftada 17 oyuncusundan yararlandı. İlk iki haftada oynanan Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarında Onur, Zeki, Durica, Uğur, Okay, Güray, Mehmet Ekici, Onazi, Yusuf Erdoğan, Muhammet Demir ve Casttillo’dan oluşan 11’i bozmayan Yanal, Osmanlıspor karşısına iki değişiklikle çıkarak Zeki’nin yerine Mustafa Yumlu, Muhammet Demir’in yerine ise Suk’a görev verdi.

KADROYA GİREMEDİLER 

Ersun Yanal, ligin ilk 3 haftasında ise yedek kulübesinden Mustafa Akbaş, Bero, Suk, İbanez, Aytaç ve Muhammet Demir'e şans tanıdı. 25 kişilik kadro derinliğinde ilk 3 haftada 17 oyuncu forma giyme fırsatı yakaladı.

Trabzonspor’da yeni sezonda Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Furkan Taş, Uğurcan Çakır, Akakpo, N’doye, Esteban ve Sheidaev henüz forma şansı bulamayan oyuncular oldu. Bu 8 oyuncudan Esteban dışındakiler 18 kişilik kadroda da kendilerine yer bulamadı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor