Trabzonspor'da 3 isim yeniden işe başladı

Trabzonspor'a bir yeni isim göreve başlarken 2 isim ise işe iade edildi.

Trabzonspor'da 3 isim yeniden işe başladı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'da daha önce idari menajerlik görevinde bulunan Caner Çuvalcıoğlu'nun yeniden göreve başladığı, daha önce işten çıkarılan Alparslan Özdemir ve Hakan Başağa'nın mahkeme kararı sonrasında işe iadelerinin yapıldığı bildirildi.

Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüzün yeniden yapılandırılması çalışmaları kapsamında yapılan görevlendirmelerde, daha önce İdari Menajerlik görevinde bulunmuş olan Caner Çuvalcıoğlu, Futbolcu İzleme ve Değerlendirme Birimi’nde yeniden göreve başlamıştır. Yine daha önce kulübümüzde Tesisler ve Stadyum Direktörü olarak görev yapan mühendis Alparslan Özdemir, önce yerel mahkeme ardından Yargıtay’dan verilen kararlar doğrultusunda görevine iade edilmiştir. Müze Sorumlusu görevini yürütürken işten çıkartılan Hakan Başağa, açtığı dava sonucunda mahkemenin “haksız bir şekilde işten atıldığı”na yönelik kararı üzerine görevine iade edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler