Trabzonspor'da 3 genç Alanya kadrosunda!

Trabzonspor'da U19'da forma giyen 3 genç futbolcu Alanyaspor maçının kadrosunda yer alacak

Trabzonspor'da 3 genç Alanya kadrosunda!

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor'da kadrodaki sakatlıkların fazlalığı genç oyunculara yaradı.

Jose Sosa'nın da sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceği maç öncesinde teknik direktör Ünal Karaman, U19 takımında forma giyen Cafer Tosun, Serkan Asan ve Koray Kılınç'ı kadroya alacak.

GENÇLER ALKIŞ ALDI

Eksikler nedeniyle Krasnodar maçında 11'de forma giyen ve performansıyla beğeni kazanan Serkan Asan'dan sonra teknik heyet U19 Liginde oynanan Trabzonspor Alanyaspor maçında çok iyi bir performans gösteren Cafer Tosun ile Koray Kılınç'ı da kadroya yazdı.

Bugün oynanan karşılaşmada ortaya koydukları performansla parmak ısırtan Cafer ile Koray maçın ikinci yarısında dinlendirilmek için teknik direktör Turgut Kural tarafından kenara alındı.

Ayrıca 5-1 sona eren U19 maçını Ünal Karaman'ın yardımcısı Hüseyin Cimşir de yakından takip etti.

Trabzonspor Alanyaspor U19 maçının gollerini izlemek için tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor