Trabzonspor'da 2 oyuncu yolcu!

Trabzonspor iki oyuncusu ile yollarını ayıracak.

Trabzonspor'da 2 oyuncu yolcu!

Trabzonspor yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken, kadrosunda düşünmediği oyuncular ile de yavaş yavaş yollarını ayırıyor. Daha önce sözleşmesi biten Rodallega ile anlaşılamamış, Olcay ile sözleşme yenilenmemiş ve Batuhan Artarslan ile de sözleşme karşılıklı olarak fesih edilmişti. 

Başkan Ağaoğlu yaptığı açıklama ". Mevcut kadroda teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda 1-2 oyuncu ayrılabilir. Tabi bu isimler Sosa, Anthony, Yusuf, Abdülkadir gibi isimler değil..."ifadelerini kullandı.

Bu oyuncuların geçen sezon başında alınan Toure ve Amiri olduğu öğrenilirken, bordo-mavili takımın yeni sezon kadro yapılanmasında düşünülmüyor. İki oyuncunun da kendisine kulüp baktığı ve Türkiye dahil birçok yerden tekliflerin bulunduğu ifade edildi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor