Trabzonspor'da 10 numara adayları!

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı'nın takımdan ayrılmasının ardından gözker 10 numara mevkisinde kimin oynayacağına çevrildi.

Trabzonspor'da 10 numara adayları!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı'nın takımdan ayrılmasının ardından gözler Ünal Karaman'ın 10 numara bölgesinde kime şans vereceğine çevrildi.

Bordo-Mavililer'de birçok isim o bölgede oynayabilecek niteliği sağlarken o ihtimaller taraftarı heyecanlandırdı. İşte Trabzonspor'un 10 numara adayları:

Jose Sosa: Geçen sezon orta sahanın defansif tarafında forma giyen kaptan Sosa, Obi Mikel'in takıma gelişi ve Onazi'nin de bu sezon dönüşü ile 10 numara pozisyonuna kaydırılabilir. Başarılı oyuncu 10 numara mevkisinde özellikle Beşiktaş'ta önemli işlere imza atmıştı.

Abdülkadir Ömür: Altyapıda zaman zaman defansif orta saha da oynatılan Abdülkadir hızı fiziği ve çalımları ile Trabzonspor'un Messi'si olmuş ve kendine takımın sağ kanadında yer bulmuştu. Karaman Abdülkadir'i kanattan alıp 10 numara pozisyonuna çekerek farklı bir anlayışla sahaya çıkabilir. Zira Abdülkadir topu ayağında tutmayı seven oyunculardan biri...

Ahmet Canbaz: Bu sezon Werder Bremen takımından transfer edilen Ahmet Canbaz'a takım oldukça güveniyor. 10 numara mevkisine alışık olan Ahmet, hazırlık maçlarında güçlü vuruşları ile dikkat çekmişti.

Yusuf Sarı: Hazırlık maçlarının yıldızı olan Yusuf Sarı'da 10 numara adayları arasında yer alıyor. Ancak oyuncunun kanatta gösterdiği başarılı performansla bu mevkiye çekilmesi pek beklenmiyor.

Cafer Tosun: Kiralık gönderildiği Fatih Karagümrük'ten geri dönen Cafer hazırlık maçlarında da dikkat çeken bir görüntü sergilemişti. Sahaya ayak bastığı andan itibaren genç yaşına rağmen rahat tavırları ile dikkat çeken oyuncu da bu bölgede oynayabilecek oyunculardan bir tanesi.

Behlül Aydın: Henüz 18 yaşında olan Behlül bu sezon A Takımla antrenmanlara çıksada fiziksel anlamda yeterli olamaması nedeniyle bu mevki için şimdilik biraz erken olduğu düşünülüyor. Alt yaş kategorilerinde b bölgede oynayabilen yetenekli oyuncu da 10 numaranın adayları arasında...

Donis Avdijaj: Asıl mevkisi kanat olan oyuncu Schalke forması ile birçok kez 10 numara pozisyonunda görev almıştı. Sağ açık ve sol açık mevkilerinde denenen oyuncunun şimdilik 10 numara da forma giymesi beklenmiyor.

Caleb Ekuban: Asıl mevkisi 10 numara olmamasına karşın Karaman'ın dizilişi değiştirerek forvet arkası olarak düşünülebilecek isimlerden biri de Caleb Ekuban... Bu sezon Rodallega'nın ileride oynadığı maçlarda değişmeli olarak oynayan Ekuban; bu sezonda Sörloth ile değişmeli şekilde sahaya çıkabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor