"Trabzonspor, Çin'den önceki atlama taşı oldu!"

Ağaoğlu'ndan dikkat çeken sözler

"Trabzonspor, Çin'den önceki atlama taşı oldu!"
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da hafta sonu gerçekleştirilecek olan kongrede başkan adayı olan Ahmet Ağaoğlu bugün Trabzon'da açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu konuşmasında Trabzonspor'un transfer politikasını eleştirdi. Trabzonspor'un Çin'den önceki atlama taşı haline geldiğini söyleyen Ağaoğlu şöyle konuştu;

Çok bir planımız yok. Süreç çok hızlı gelişti. Atıl durumda olan bir 1461 Trabzon var. Altyapıdan gelen oyuncuların kademeli olarak A takıma çıkma süreci olmalı. Trabzonspor’un kurtuluşu buradan geçiyor. Trabzonspor Büyük takımların verdiği Transfer ücretlerini veremez. Fazlasını da verse Trabzon’a oyuncu getiremez. Trabzonspor Çin’den önce atlama taşı oldu. Bu transfer politikasının bir şekilde değişmesi lazım. Trabzonspor 140-150 Milyon TL geliri olan bir kulüp. Bu artırabiliriz. Ama artırdığınız tutarda harcamalarınızı da artırabilirsiniz. Açıklanan rakamlara bakıldığında bir borç batağının içindesiniz Nasıl oldu. Yıldız futbolcu geldi. Yıldız futbolcu gelirleri bir noktada artırır. Yapılan transferlerin kulübe getirdiği maliyet marka değerlerinin çok çok üzeirnde. Kulübü bu duruma getiren de bu neden.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor