Trabzonspor çıkışını sürdürmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'de yarın Antalyaspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, sahadan galibiyetle ayrılarak Avrupa kupalarına katılma yolunda çıkışını sürdürmek istiyor.

Trabzonspor çıkışını sürdürmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'de 25 günlük bir aranın ardından Antalyaspor maçıyla birlikte taraftarı ile buluşacak olan Trabzonspor galibiyete odaklandı. Bu sezon Avrupa kupalarına katılmayı arzulayan bordo-mavililer Akhisarspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor galibiyetlerinin ardından sahasında konuk edeceği Antalyaspor maçını da kazanarak çıkışını sürdürmeyi planlıyor. 

Trabzonspor ikinci kez 3 maçlık seri istiyor 
Trabzonspor, Antalyaspor maçını kazanması durumunda bu sezon ikinci kez 3 maç üst üste kazanma başarısı gösterecek. Bordo-mavililer ligin 13. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi 2-1, 14. haftasında Kayserispor'u deplasmanda 2-0, 15. haftasında da Atiker Konyaspor'u kendi evinde 3-0 mağlup ederek bu sezon en iyi galibiyet serisini yakalamıştı. Son iki maçında ise evinde Akhisarspor'u 2-1, deplasmanda ise Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 1-0 yenen bordo-mavililer, Antalyaspor'u da yenmesi halinde ikinci kez üç maçlık seriyi yakalamış olacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler