Trabzonspor cephesinden Büyüka'ya yanıt: O işler bitti

Caner Çuvacıoğlu, Şansal Büyüka'nın yazısına böyle yanıt verdi

Trabzonspor cephesinden Büyüka'ya yanıt: O işler bitti

Haber61 Spor Servisi

Spor yorumcusu Şansal Büyüka bugün Milliyet'te çıkan yazısında Süper Lig'in geleceğine dair yorumlarda bulundu. Büyüka, ligin tescil edilerek Trabzonspor'un şampiyon ilan edilmesi durumunda Başakşehir'in arkasında taraftar gücü olmadığından etki yaratamayacağını ama Galatasaratlıların isyan çıkaracağını yazdı.

Büyüka'nın bu yorumuna Trabzonspor cephesinden cevap gecikmedi.

O İŞLER BİTTİ

Trabzonspor'un izleme komitesinde yer alan Caner Çuvalcıoğlu, Büyüka'nın yorumlarına sosyal medyadan yanıt verdi. 

Çuvalcıoğlu şu ifadeleri kullandı;

Şansal Bey demiş ki Başakşehir’in taraftarı yok ama GS büyük camia onları yok sayıp TS u şampiyon ilan edemezsiniz. Bayım o iş kalabalık ile olmuyor hak ve kurallar çerçevesinde oluyor. Ayrıca kalabalık etkili ise bence çok önemi olmasa da burada geçenlerde Dünya birincisi olundu. Burada olay maçların oynanması, olduğu gibi tescil, şampiyonsuz ligi bitirmek vs gibi seçenekler değil. Tehdit eder gibi anlamsız gerekçeler öne sürmek. Büyük kulüp küçük kulüp , her zaman ki çıkar için haksız ayrıcalıklar ile nemalanmak. O işler bitti.

çuvalcıoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor