Trabzonspor camiası İstanbul'da buluşuyor

Trabzonspor'da yine buluşma gerçekleştirilecek

Trabzonspor camiası İstanbul'da buluşuyor

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun göreve gelmesinin hemen ardından Trabzon'da bulunan kulübün önemli isimleriyle toplantı gerçekleştirilmişti. Bu kez aynı toplantı Trabzon dışındaki isimlerle İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili konuşan Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, "yönetim kurulu olarak geçtiğimiz günlerde Trabzon’daki buluşmanın bir benzerini, bu defa Trabzon dışındaki eski başkanlarımız, eski yönetici ve futbolcularımızla birlikte İstanbul’da gerçekleştireceğiz. Kulübümüzün içinden geçtiği sıkıntılı sürecin üstesinden gelebilmenin tek yolu birlik ve beraberlikten geçiyor. Bu tür buluşmalarda, camiamızın değerli isimleriyle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Camiamızdan önemli destekler görüyoruz” dedi.

Kafkas, kahvaltı organizasyonunun 12 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’de Ümraniye’deki Fevzi Hoca Restoranı’nda düzenleneceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor