Trabzonspor çağrıyı kabul etti, topu Rizespor'a attı

Trabzonspor Bursaspor'un çağrısına olumlu yanıt verdi

Trabzonspor çağrıyı kabul etti, topu Rizespor'a attı

Ankaragücü‘nün “Acı kaybımız Ankara‘nın gururu, örnek sporcu Ahmet Çalık adına 21 Ocak 2022 Cuma günü ilimizde belirlenen okullarda çocuklarımıza, MKE Ankaragücü Spor Kulübü olarak çikolata dağıtıyoruz. Güzel kalpli Ahmet Çalık… Saygı ve rahmetle Sende var mısın? Bursaspor” paylaşımına yeşil-beyazlı kulüp “Biz de varız kardeşim! Güzel kalpli Ahmet Çalık… Saygı ve rahmetle Sen de var mısın? Trabzonspor” cevabıyla Trabzonspor‘a çağrıda bulunmuştu.

Bu çağrıya Trabzonspor sessiz kalmadı. Bordo mavili kulüp çağrıyı kabul edip topu Rizespor'a attı. Fırtına  "Cebinde çocuklar için her daim çikolata taşıyan bir genci anmanın daha güzel bir yolu olabilir mi?  Tabii ki bizler de varız! Ahme Çalık için Cuma günü şehrimizin çocuklarıylayız. Rizespor sizler de var mısınız? " paylaşımı yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler