Trabzonspor Boluspor'u yendi kupada turladı

Trabzonspor Boluspor ile Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geldi. Bordo mavililer rakibini 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Trabzonspor Boluspor'u yendi kupada turladı

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda Trabzonspor Boluspor ile mücadele etti. Trabzonspor rakibini 1-0 yenerek üst tura yükseldi.

Sahaya yedek ağırlıklı kadro ile çıkan ve ilk yarıda oldukça vasat bir görüntü çizen bordo mavililer ikinci yarıda Cornelius, Peres gibi isimlerin oyuna girmesiyle hareketlendi. 48. dakikada Bakasetas'ın asistinde Koita Trabzonspor kariyerindeki ilk gole imza atarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Mücadelede başka gol olmadı ve 1-0'lık galibiyetle Trabzonspor Türkiye Kupası'nda tur atladı.

Kadrolar;

Trabzonspor:  Erce, İsmail, Serkan, Hüseyin, Ahmetcan, Berat, Siopis, Yunus, Murat Cem, Yusuf, Koita

Yedekler; Arda, M. Taha, Dorukhan, Denswil, Peres, Bakasetas, Salih, Cornelius 

Boluspor: Gentıan Selmanı, Tugay Kacar, Dejvi Bregu, Arda Hilmi Şengül, Mehmet Zahit Çınar, Kabongo Kasongo, Emin Bayram, Ali Keten, Abdurrahman Canlı, Bertu Alican Özyürek, Berk Yıldız

Yedekler: Ömer Alıcı, Abdoulaye Dıarrassouba, Hakan Bilgiç, Jakob Novak, Atamer Bilgin, Talha Erdoğan, Erdem Can Polat, Arda Köksal, Diyar Kaba,Erkam Reşmen

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor