Trabzonspor Beşiktaş’ın tuzağına düştü

Trabzonspor’daki son gelişmeler Haber61 TV’de Spor Gündemi programında masaya yatırıldı.

Trabzonspor Beşiktaş’ın tuzağına düştü

Haber61 – Spor Servisi – Haber61 TV ekranlarında her hafta pazartesi akşamları saat 20:00’de ekranlara gelen Spor gündemi programında Trabzonspor’daki son gelişmeler masaya yatırıldı.

Haber61 Genel Koordinatörü Tuncay Lakot’un sunumu, Yeni şafak Trabzonspor yazarı Ali Kemal Yazıcı ve İHA Trabzonspor Muhabiri Gökmen Şahin’in yorumlarıyla katkı yaptığı programda, Trabzonspor’un Süper Lig’in ilk haftasında sahasında karşılaştığı ve 3-1 mağlup olduğu Beşiktaş maçı ile ilgili olarak Ali Kemal Yazıcı,  “Trabzonspor Beşiktaş’ın tuzağına düştü” dedi.

Trabzonspor Beşiktaş’ın tuzağına düştü

İşte programdan satır başları;

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ’IN TUZAĞINA DÜŞTÜ

Ali Kemal Yazıcı: Trabzonspor Beşiktaş’ın tuzağına düştü. Trabzonspor karşısında hücum oyuncularıyla bile savunma yapan bir Beşiktaş vardı. 96 dakikalık maçta Abdülkadir Ömür’ün golü dışında Trabzonspor’un bir tane organize atağı ve pozisyonu yoktu. Eğer sistem buysa Trabzonspor bu sezon büyük sıkıntı yaşar. 4 veya 5’li savunma önde 6 ve 8 numara pozisyonunda oynayacak iki oyuncusu olan her rakip Trabzonspor’dan puan alacak durumda. Trabzonspor’un oyunun boyunu uzatma gibi bir rahatsızlığı var. Ondan bu sezonda kurtulamayacak gibi. Sonuç olarak Trabzonspor lige gerek oyun kapasitesi gerek kadro kalitesi olarak hazır değil. Trabzonspor’un bu süete huzura ihtiyacı var. BU oyun düzeninde takımların birbirine üstünlük sağlayamayacağı belli. Beşiktaş’ın savunması Trabzonspor’un hücumu iyi. Beşiktaş’ta hazır değil. Trabzonspor 1 puan alsa kayıp saymazdım. Camianın Beşiktaş maçına takılıp kalmaması lazım. Trabzonspor bu süreci de atlatacaktır. Burada önemli olan yönetimin sağlıklı kalabilmesi noktasında toplumun vereceği destektir. 

TAKVİYELERLE TRABZONSPOR DAHA İYİ OLACAKTIR

Gökmen Şahin: 3-1’lik sonuç beklemediğimiz bir sonuç değildi. Oyunun ilk 30 dakikasına baktığımızda Trabzonspor topu yağında tutan bir oyun oynandı. Pas trafiği yüzde 85. Topu ayağında tutan bir Trabzonspor var. 300’e yakın isabetli pas yaptı. Sörloth’un olmayışı takım üzerinde olumsuz hava yarattı. Talihsizlikler var. Golde defans oyuncusuna çarpan bir top var. Kırmızı kart var. Bu maça bakmamak lazım. İlerleyen dönemde takviyelerle Trabzonspor daha iyi olacaktır. Ligin daha başı. Bu takıma destek olmak lazım. Trabzonspor’dan başka takımımız yok. Trabzonspor formasını giyen her oyuncuya sahip çıkmamamız lazım kendi oyuncumuzu yerin dibine sokarak bir yere varamayız. Bugün Trabzonspor oyuncu alamıyor. Neden? Ekonomik nedenlerden dolayı. 

AÇLIĞINI KENDİ DEĞERLERİNİ YİYEREK GİDEREN BİR TOPLUMUZ BİZ

Ali Kemal Yazıcı: Bizim kronik bir rahatsızlığımız var. Açlığını kendi değerlerini yiyerek gideren bir toplumuz biz. Geçen sezon 50 milyon Euro’ya bile çok az para denilen Uğurcan’a bile dün akşamdan buyana söylenmeler başladı. Parmak geçen sezondan gelen ve Hüseyin Türkmen’i hiç saymıyorum. Abdülkadir aynı şekilde. Biz 35-36 yaşında Trabzonspor’u terk eden Sosa için ağıtlar yakarken kendi çocuğumuzu bir an önce tribüne yollamanın mücadelesini veremeyiz. 

SÖRLOTH KONUSUNDA KARA KUTU AHMET AĞAOĞLU

Ali Kemal Yazıcı: Trabzonspor’un Sörloth konusunda kara kutusu Ahmet Ağaoğlu. Kiralık aldığın futbolcuların hepsini gönderdin. Kucka ile başlayan bir gönderiliş süreci var. 2 giden futbolcu sayısı 21. Bu iki oyuncunun sakat olması Trabzonspor’a bir eksiklik olmaz çünkü zaten sende değildi.

SÖRLOTH KONUSU HAFTA İÇİNDE SONLANABİLİR

Gökmen Şahin: Trabzonspor 12 Milyon Euro’ya tamam derse iş bitecek. Ancak Trabzonspor kasasına 15 Milyon Euro istiyor. Cristal Palace yarı yarıya olsun istiyor Trabzonspor ise oyuncuyu parlattığı için fazla istiyor. Tottenham’ın devreye girmesi söz konusu. Bu durum Trabzonspor’un isteğini biraz daha gerçekleştirilebilir yapabilir. Sörloth konusu bu hafta içinde sonlanabilir. 

TRABZONSPOR’UN SÖRLOTH İÇİN NOTER TESPİTİ YAPTIĞINI AÇIKLAMASI DOĞRU DEĞİL

Ali Kemal Yazıcı: Trabzonspor kulübü kulüplerle yapmış olduğu görüşmeyi doğruladı. Bu transferin olacağı konuşuluyor, bu açıklandı. Bunun altına noter tespiti yapıldığı neden açıklanıyor. Futbolcunu değersizleştirmek için bu cümle neden kullanılıyor? Ona ceza vereceksen onu kamuoyu ile paylaşmak zorunda değilsin. Sörloth gelmedi, iki günde sonra geldi bütün planlar altüst oldu. Ne yapacaksın. Nasıl bir ceza uygulayacaksın? Uygulama şansın yok.

TRABZONSPOR BAŞKANI HER ŞEYLE İLGİLİ KONUŞMAZ

Gökmen Şahin: Trabzonspor kulüp başkanı benim için çok önemli bir koltuktur. Her şeye cevap vermez. Her şeyle ilgili konuşmaz. Her şeye cevap verirseniz sıkıntı yaşarsınız. Başkanın konuşacağı yer var, yöneticilerin konuşacağı yer var. Herkesin görev dağılımı var. Herkesin görevi ile ilgili konuşursanız sıkıntı yaşarız. Her yere başkan koşmaz. Koşarsa enerjini tüketirsin gerekli yerde etkili olamazsın. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor