Trabzonspor - Beşiktaş maçı biletleri satışa çıkarıyor! İşte fiyatlar

Trabzonspor, Beşiktaş maçı biletlerini yarın satışa çıkarıyor.

Trabzonspor - Beşiktaş maçı biletleri satışa çıkarıyor! İşte fiyatlar

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 31. haftasında 3 Nisan Pazar günü saat 20.30’da oynayacağı Beşiktaş maçı biletlerini 22 Mart Salı günü saat 11.00’de satışa çıkarıyor.

Trabzonspor'dan yapılan açıklama şu ifadeleri kullanıldı:

Bilet fiyatlarımız şu şekilde belirlenmiştir

VIP Platinum: 3.250 TL

VIP Gold: 2.500 TL

VIP Silver: 1.750 TL

Batı: 750 TL

Doğu: 650 TL

Fırtına: 450 TL

Kale Arkası: 350 TL

Passolig gişeleri, Passo uygulaması ve passo.com.tr’den satışa sunulan elektronik biletler, sadece Trabzonspor logolu Passolig kartları ile satın alınabilecektir. Bilet kalması durumunda son gün TFF logolu kartlarla da bilet satışı gerçekleştirilecektir. Engelli biletleri ise Atatürk Alanı’ndaki Passolig gişelerinden temin edilebilecektir.

Bilet alacak taraftarlarımızın aşağıdaki hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir:

TFF Sağlık Kurulu’nun almış olduğu bu karar neticesinde stadyumlara girişlerde 12 yaş altı kısıtlama kaldırılmış olup 7 yaş ve üzeri tüm taraftarlarımız için Passolig uygulaması geçerli olacaktır.

7 yaş ve altı çocuk taraftarlarımız ebeveynleri ile birlikte stadyumda maç izleyebilecektir.

Bilet transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır.

UEFA’nın güncel uygulamaları göz önünde bulundurularak ve kamu sağlığının korunması amacıyla misafir takım seyirci uygulaması 2021-2022 sezonu boyunca yapılmayacaktır.

Bir taraftar farklı T.C. kimlik numaraları girerek 5 (beş) bilet alma hakkına sahip olacaktır.

E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.

Bilet gişeleri hafta içi ve hafta sonu 09:00-18:00 saatleri arasında, maç günü ise karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadar açık olacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler