Trabzonspor Berat Özdemir ve Yunus Mallı'da ısrarcı

Trabzonspor ara transfer dönemi için arayışlar sürerken Berat Özdemir ve Yunus Mallı isimleri ciddi şekilde gündemde

Trabzonspor Berat Özdemir ve Yunus Mallı'da ısrarcı

Haber61 Spor Servisi - Süper Lig’e kötü bir başlangıç yapan ve Eddie Newton ile yolları ayırıp Abdullah Avcı’nın teknik direktörlüğe gelmesiyle toparlanma sürecine giren Trabzonspor’da gözler ara transfer döneminde.

Kadro kalitesini arttırmak isteyen bordo mavililer teknik direktör Avcı’nın belirlediği mevkilere takviye yapmak için harekete geçti.  Bir çok isimle temas halinde olan Trabzonspor’da en ciddi şekilde gündemde olan isimler ise Berat Özdemir ile Yunus Mallı.

İki futbolcu için de görüşmeler sürerken Wolfsburg’da oynayan Yunus Mallı’nın yıllık ücret isteğini düşürmek için pazarlıkların sürdüğü kaydedildi.

Gençlerbirliği forması Berat Özdemir için ise görüşmeler olumlu devam ederken futbolcu için ödenecek bonservis bedeli konusunda anlaşma zemini aranmaya devam ediliyor. 22 yaşındaki önlibero için geçtiğimiz günlerde Gençlerbirliği cephesinden de bu transferin bittiğine yönelik açıklamalar gelmişti.

İki orta saha oyuncusuyla kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor’un aynı zamanda acil olarak iki kanatta oynayabilen bir ismi daha transfer etmek istediği kaydedildi.

Transfer çalışmalarının takımdan ayrılacak olan isimlere göre de şekilleneceği ifade edildi.

YUNUS MALLI KİMDİR?

YUNUS MALLI KİMDİR?

Futbol yaşamını Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg’da sürdüren 28 yaşındaki Yunus Mallı 24 Şubat 1992’de Almanya – Kassel’de dünyaya geldi. Orta saha ve 10 numara poziyonlarında oynayan gurbetçi futbolcu aynı zamanda  sağ ve sol kanatlarda da forma giyebiliyor.

 Kariyerine Kassel altyapısında başlayan Yunus Borussia Mönchengladbach’ın u17 ve U19 takımlarında oynadıktan sonra 2011’de Mainz’e transfer oldu. Burada gösterdiği performansın ardından 12.5 Milyon Euro’ya Wolfsburg’a imza atan Yunus Mallı geçen sezonun devre arasında Union Berlin’e kiralık olarak gitti. Wolfsburg’a geri dönen ve bu sezon yalnızca 2 maçta 63 dakika oynayabilen Yunus’un sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Almanya Milli takımının alt kategorilerinde sıkça şans bulan futbolcu A Milli Türkiye Milli Takımı’nı seçerek 25 kez forma giydi 1 kez de gol attı.

BERAT ÖZDEMİR KİMDİR?

BERAT ÖZDEMİR KİMDİR?

Gençlerbirliği’nde oynayan 22 yaşındaki Berat Özdemir 23 Mayıs 1998’de Kayseri’de dünyaya geldi. Önlibero mevkiinde oynayan 1.87 boyundaki genç futbolcu Gençlerbirliği alt yapısında yetişti. 2017’de Hacettepe’de 1 sezon kiralık olarak forma giyen Berat daha sonra döndüğü Gençlerbirliği’nde 2018 yılından itibaren A takımda forma giyiyor.

Yetenekli futbolcu Milli takımın U21 ve U19 kategorilerinde de toplam 13 kez oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor