Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61 TV'ye konuştu!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61 TV' de Tuncay Lakot'un sorularını yanıtladı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61 TV'ye konuştu!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu milli maç ile ilgili, " Bir kere tabi çok mutluyuz neredeyse yedi sene üzerine Trabzon'da Milli maç oynanıyor. Skor olarak mutlu olamadıok ama ikinci yarı oyunu koparabilirdik.Milli Takımı çok durgun gördüm. Zaten galibiyetle bitmeyen hiçbir maç beni mutlu etmiyor."

"BURAK YILMAZ KONUSUNU KENDİSİNE SORMAK LAZIM"

"Burak konusunu kendisine sormak lazım.Hangi düşünceyle kulübe ihtarname çekti. Zaten olay taze yorum yapılabilecek durum değil.Yönetim olarak görüşelecek.Başından beri söylüyorum. Ödemelerde yaşanan sıkıntılar sadece bizde değil herkeste var. 6-7 aydır oyuncusunun  maaşını ödeyemeyen kulüpler var. ;Ama biz geldiğimizden beri ihbarname bombardımanı yaşıyoruz. Geldiğimizden beri yaklaşık 11. ihbarname oluyor. Yönetime ilk geldiğimizde de parasını 6-7 ay alamayıp sesi çıkmayan oyuncular vardı. Hatta ikisi yabancı oyunculardı. Heralde ihtarname çekince biz bu parayı alırız dediler. Hayır öyle bir şey yok, ödenecek para varsa ödenir. Transfer sezonunun bitmesinden 1 hafta sonra bunu neden yaptı ona sormak lazım. Geçen seneden 1 aylık bu seneden 1 aylık alacağı var." 

Burak Yılmaz takımda bir yaptırım alacak mı sorusuna karşılık, "Yaptırım gibi bir şey söz konusu değil. Takımın kaptanı ve yerli. Yaptığı bu iki oldu" dedi. Bu konu üzerinden speküslanyonların yapılmaması gerektiğini söyleyen Ağaoğlu, kaptanımızdan böyle bir şey gelmesi beni çok üzdü. Geldiğimizde ödenmeyen paralar vardı geldik, ödedik. Şimdi bizden mi çıkaarıyor hıncını anlamadım." dedi.

"AŞAMAYACAĞIMIZ SIKINTILAR DEĞİL"

"Trabzonspor olarak baktığımızda aşamayacağım sıkıntılar değil. Geçen yıl o kadar parayı ödeyen kulüp bunu da öder."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor