Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu'ndan Sefa Akgün yorumu: Herkes kulübe saygı göstermek zorunda

Trabzonspor'da kriz konusu olan Sefa Akgün ile ilgili Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu net konuştu.

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu'ndan Sefa Akgün yorumu: Herkes kulübe saygı göstermek zorunda

Haber61 / Tuncay Lakot

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor'a profesyonel olarak imza atma yönünde görüşülen ancak ileri sürdüğü şartlar nedeniyle vazgeçilen genç oyuncu Sefa Akgün hakkında Haber61'e açıklama yaptı. 

Trabzonspor altyapısından yetişen ve profesyonel imza için görüşülmesine rağmen anlaşılamayan Sefa Akgün konusu için Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu "Benim onunla ilgili söyleyeceğim bir şey yok, Özkan Hoca ne söylediyse, Ünal Hoca ne söylediyse bana kalırsa yeterlidir." dedi.

Trabzonspor Kulübü'nün prensiplerinin herşeyin önünde olduğunu altını çizen Başkan Ağaoğlu, "Bu Ahmet Ağaoğlu da olsa, kulüpteki herhangi bir çalışan da olsa, bu kulübün herhangi bir oyuncusu da olsa bu kulübün prensiplerine uymak zorundadır. Ve herkes bu kulübün başkanının gösterdiği kadar bu kulübün prensiplerine saygı göstermek zorundadır. Kulübün prensiplerinin doğruluğu yanlışlığı paylaşılamaz. Burada kulüp kimseye ayrıcalık tanımaz." diye açıkladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor