Trabzonspor - Başakşehir maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Açıklandı!

Trabzonspor - Başakşehir maçı biletleri satışa çıktı mı?

Trabzonspor - Başakşehir maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Açıklandı!

Son dakika Trabzonspor haberine göre Trabzonspor - Başakşehir maçı biletlerinin ne zaman satışa çıkacağı merak konusu oldu. Bordo mavilileri dün akşam erteleme maçında Malatyaspor'u yenip liderlik koltuğunu devralması ve Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun tribünlerde 41 bin taraftar görmek istediğini söylemesinin ardından, taraftarlar biletlerin satışa çıkmasını bekliyor.

Edinilen bilgiye göre; Trazbonspor - Başakşehir maçı biletlerinin bugün öğleden sonra satışa çıkacak. Bilgisayar başında ve gişe önünde bekleyen taraftarların biletleri kısa süre içerinde tüketmesi ve maçın kapalı gişe oynanması bekleniyor.

Trabzonspor'dan gelen son dakika açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi "Değerli taraftarlarımız, Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 26. haftasında sahamızda oynayacağımız Medipol Başakşehir maçının biletleri bugün saat 17.00’de satışa çıkacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor