Trabzonspor Avrupa Vizesi alabilecek mi ?

Süper Lig'de son 6 haftaya girilirken şampiyonluk yarışının 14 puan gerisinde kalan Bursaspor, Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veriyor. 47'şer puanda bulunan üç takım averajla sıralamada 4., 5. ve 6. sıradaki yerlerini koruy

Trabzonspor Avrupa Vizesi alabilecek mi ?
Süper Lig'de son 6 haftaya girilirken şampiyonluk yarışının 14 puan gerisinde kalan Bursaspor, Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veriyor. 47'şer puanda bulunan üç takım averajla sıralamada 4., 5. ve 6. sıradaki yerlerini koruyorlar. 
 
Bursa, Trabzon'a gelecek
Kalan 6 haftada bu üçlüden sadece Bursaspor ve Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Trabzonspor sahasında bugüne kadar Bursaspor'a yanlızca 1 kez mağlup oldu. Bordo mavililer rakibini yine devirerek Avrupa biletini cebine koymak istiyor. Öte yandan 33. haftada ise Başakşehir, F.Bahçe'yi konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor