Trabzonspor Avrupa'da zirvede

Avrupa'ya Trabzonspor damgası

Trabzonspor Avrupa'da zirvede
Çıkışıyla parmak ısırtan bordo-mavililer, maç başına dört isabetli şutun 2’sini gole çevirirken, Türkiye ve Avrupa’nın beş büyük liginde yer alan 116 takım içinde ilk sırayı aldı

Süper Lig'de son olarak Bursaspor'u Yusuf Yazıcı'nın tek golü ile geçen Trabzonspor, uzun süredir elde edemediği 5 maç üst üste kazanma hasretini bitirirken, şutları gole çevirme başarısıyla da zirveye çıktı. Şu an maç başına 4,15 isabetli şut atan ve bunların yüzde 48,19'unu yani 2'sini gole çeviren bordo-mavililer, Avrupa'nın beş büyük ligi ve Türkiye'de yer alan 116 ekip içinde ilk sırada yer aldı. Fırtına'yı İngiltere'den Watford (46,88) ve Fenerbahçe (46,15) takip etti.Trabzonspor, Süper Lig'de son 8 haftada ortaya konan performanslar baz alındığında ise, ortaya koyduğu performansla liderlik koltuğuna oturdu. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde 6 galibiyet, 1 beraberlik alarak hanesine 19 puan yazdıran bordo-mavilileri bu süreçte 7 maçta 15 puan toplayan Fenerbahçe takip etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler