Trabzonspor Atina'da avantaj peşinde!

UEFA Avrupa Ligi, Play-Off turu ilk maçında AEK Atina ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor? AEK Atina - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Trabzonspor Atina'da avantaj peşinde!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Yunan ekibi AEK Atina takımı ile karşı karşıya geliyor.

22.08.2019 (Yarın) Perşembe günü saat 21:00'da OACA Spiros Louis Stadı'nda oynanacak maçı Alman hakem Daniel Siebert yönetecek.

Karşılaşmayı TRT Spor canlı olarak ekranlara getirecek.

Avrupa Kupaları'nda ilk kez bir Yunan takımı ile karşılaşacak olan Bordo-Mavililer'de sakatlığı süren Ogenyi Onazi, A Takım kadrosunda bulunan ve Atina'ya getirilmeyen Kamil Ahmet ve Fıratcan Üzüm dışında eksik bulunmuyor.

Trabzonspor'un AEK Atina karşısına, 'Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Pereira, Novak, Abdulkadir Parmak, Sosa, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth' ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

AEK Atina takımında ise Viktor Klonaridis dışında sakat veya cezalı oyuncu bulunmazken, UEFA'ya bildirilen kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Barkas, Tsintotas, Athanasiadis

Defans: Bakakis, Lopes, Oikonomou, Vranjes, Hult, Svarnas, Paulinho, Stamoulis

Orta Saha: Krsticic, Simoes, Geraldes, Mantalos, Simao, Galanopoulos, Sardelis, Botos

Forvet: Oliveira, Verde, Giakoumakis, Livaja, Albanis, Klonaridis

SÖRLOTH VE MANTOLAS...

Trabzonspor'da çıktığı 3 maçta 3 gol atan Alexander Sörloth kuşkusuz AEK karşısında Karaman'ın en büyük kozu olacak. AEK Atina'da ise sezona iyi başlayan 10 numara Mantolas, Yunan ekibinin dikkat çeken oyuncuları arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler