Trabzonspor Ankara'ya gitti

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maç için Ankara'ya gitti. 

Trabzonspor Ankara'ya gitti

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo mavililer, akşam saatlerinde Trabzon Havalimanı'na gitti. Saat 19.30'da THY'ye ait tarifeli uçakla Ankara'ya hareket eden Trabzonspor kafilesinde Onur, Esteban, Furkan, Uğurcan, Zeki, Mustafa Yumlu, Uğur Demirok, Durica, Akakpo, İbanez, Güray, Onazi, Aytaç, Bero, Abdülkadir, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Muhammet Demir, Sheidaev, Suk ve N'doye olmak üzere 21 oyuncu yer aldı. Sakatlığı bulunan Castillo ve Mustafa Akbaş ile kart cezalısı olan Okay ve Mehmet Ekici Ankara'ya götürülmedi. 

Bu arada, daha önce 18.00 uçağıyla Ankara'ya gitmeyi planlayan bordo mavililer, rötar nedeniyle 1.5 saat gecikmeli olarak hareket etti.

Trabzonspor yönetim kurulu yarın Anıtkabir’i ziyaret edecek. Taraftarlarla Anıtkabir Aslanlı Yol'da saat 10.30'da buluşacak olan kafile Ata’nın huzuruna çıkacak.







 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor