Trabzonspor Alanyaspor'a takıldı! Trabzonspor Alanyaspor maç özeti

Trabzonspor Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Bordo mavililerin çok sayıda gol kaçırdığı karşılaşmada gol sesi çıkmadı

Trabzonspor Alanyaspor'a takıldı! Trabzonspor Alanyaspor maç özeti

Spor Toto Süper Lig’in 21. Haftasında Trabzonspor Alanyaspor ile Medical Park Arena’da karşı karşıya geldi.


Karşılaşmada bordo mavililer adeta gol kaçırma yarışına girdi ve maç 0-0 berabere sonuçlandı. Özellikle maçın ilk yarısında başta Rodallega olmak üzere Olcay ve Castillo ile bir çok kez gole yaklaşan Trabzonspor ikinci yarıda da yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve sahadan beraberlikle ayrıldı.

MAÇ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN


KADROLAR

DURİCA SAKATLANDI

Trabzonspor Alanyaspor maçının henüz başında 14. dakikada bordo mavili takımda şok bir sakatlık yaşandı.

Trabzonspor'da Jan Durica sakatlanarak oyundan çıktı. Rakibi ile girdiği pozisyon sonrasında sakatlık yaşayan Slovak oyuncu Jan Durica oyundan alındı. Durica'nın yerine Mustafa Akbaş oyuna dahil oldu.

BERO HAFTALAR SONRA...

Trabzonspor'un Slovak oyuncusu Matus Bero 6 hafta sonra oyuna girdi. En son Spor Toto Süper Lig'in 15. haftagsındaki Başakşehir karşılaşmasında forma giyen genç oyuncu daha sonra sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kaldı. Ameliyat olan Bero bir süre önce takımla antrenmanlara başlarken Teknik Direktör Ersun Yanal Medical Park Arena'da oynanan Alanyaspor karşılaşmasının 77. dakikasında Bero'yu Castillo'nun yerine oyuna koydu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor