Trabzonspor Akyazı'daki elektrik krizini nasıl çözdü?

Akyazı'da elektriklerin kesilmesi üzerine şok yaşayan Trabzonspor sorunu geçici olarak çözüme kavuşturdu.

Trabzonspor Akyazı'daki elektrik krizini nasıl çözdü?

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un maçlarını oynadığı Akyazı Stadı'nda biriken elektrik borcu nedeniyle geçtiğimiz günlerde elektrik kesilmişti. Bordo mavililer Sivasspor maçı öncesinde dün sorunu geçici olarak çözüme kavuşturdu.

Haber61'in edindiği bilgiye göre; 1 Milyon TL'yi bulan elektrik borcu nedeniyle elektriklerin kesildiği Akyazı Stadı için Başkan Ahmet Ağaoğlu devreye girdi. Yönetimin elektrik dağıtım şirketi Çoruh Aksa ile yaptığı ilk görüşmeler sonuç vermezken dün Başkan Ağaoğlu'nun görüşmeleri neticesinde Akyazı Stadı'na yeniden elektrik verildi. Ağaoğlu'nun dağıtım firmasına ödenmemiş olan borçları gelecek ayın 15'ine kadar ödeneceğinin sözünü vererek sorunu çözdüğü öğrenildi.

Böylece bordo mavili yönetim 1 Milyon TL'yi bulan elektrik borcunu ödemek için 15 Eylül'e kadar süre kazanırken Akyazı'da maçların oynanmasına engel kalmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor