Trabzonspor Akhisar'ı yenerse tarih yazacak

Bordo mavililer 6 yıl sonra bir ilki yapabilir

Trabzonspor Akhisar'ı yenerse tarih yazacak
Süper Lig’in ikinci yarısında mağlubiyet yüzü görmeyen ve 7 maçta 17 puanı hanesine yazdıran Trabzonspor, Akhisar mücadelesini de kazanırsa tarih yazacak.

Öyle ki Bordo-Mavililer, son olarak kaybetmeden üst üste 39 puan topladığı 2010-11 sezonunun ardından son 6 yılda seri yakalayıp, en çok puan kazandığı dönemi yaşayacak. 82 puanla şampiyon olduğu  2010-11’de 15 maçlık seri yakalayan ve söz konusu dönemde 39 puan elde eden Fırtına, 2011-12’de 9 maçlık seride 19 puan ve 2014-15 sezonunda ise 8 maçlık seride 18 puan kazanmıştı. Trabzonspor diğer yıllarda böyle bir seri yakalayamazken, bu kez şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Derbi öncesi son çıkış 

Akhisar Belediyespor’u deplasmanda devirmesi halinde 8 maçta 20 puan kazanacak olan Trabzonspor, Avrupa iddiasını da iyice güçlendirecek. 2017’de yeni transferlerle birlikte ayağa kalkan Bordo- Mavililer, Akhisar’ı yenip Akyazı’da Galatasaray derbisine moralli çıkmak istiyor. Fırtına sezonun ilk yarısı ve ikinci yarısı arasındaki performansı göz önünde tutulduğunda, “Nereden nereye?” dedirtiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor