Trabzonspor'a yeni yardımcı antrenör

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park, yardımcı antrenörlük için eski milli basketbolcu Hakan Köseoğlu ile anlaştı.

Trabzonspor'a yeni yardımcı antrenör

Bordo-Mavili kulüpten yapılan açıklamada, başantrenör Zare Markovski'nin yardımcılığına Hakan Köseoğlu'nun getirildiği belirtildi.

Açıklamada, Darüşşafaka altyapısında basketbola başlayan Hakan Köseoğlu'nun, 1999-2000 sezonunda Darüşşafaka'yı çalıştıran başantrenör Markovski'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı belirtilerek, şu bilgilere yer verildi:

"Hakan Köseoğlu, Darüşşafaka, Karşıyaka, Tuborg, Tofaş, Antalya Kepez Belediye, Erdemir Ereğli, Marousi, Mersin Büyükşehir Belediye, Aliağa Petkim, Konya Torku ve son olarak Socar Petkim takımlarında oynadı. Basketbolu bıraktıktan sonra antrenörlüğe başlayan Köseoğlu, son olarak 15 ve 16 yaş altı milli takımları asistan koçluğu görevini üstlenmiştir." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler