Trabzonspor'a yeni sponsor! Eski asbaşkan sponsor oldu

Trabzonspor'un eski asbaşkanı Erol Tuna Trabzonspor'a 23 adet araç tahsis edecek

Trabzonspor'a yeni sponsor! Eski asbaşkan sponsor oldu

Trabzonspor, kulübün eski asbaşkanlarından Erol Tuna’nın sahibi olduğu Rent Go ve Tunalar Otomotiv ile üç yıl süreyle sponsorluk anlaşması imzalandı.

2021 – 22 sezonundan başlamak üzere yapılan sponsorluk anlaşması kapsamında Rent Go firması, müsabaka ve antrenman şortlarının sağ yüzünde yer alacak, Tunalar Otomotiv tarafından da A Takım futbolcuları ile Teknik Direktör Abdullah Avcı’ya 23 adet araç tahsis edecek.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, sponsorluktan dolayı Erol Tuna ve Tunalar Topluluğu’na teşekkür etti. “Eski asbaşkanımızlarımızdan Erol Tuna, her zaman olduğu gibi Trabzonsporumuz’dan yine desteğini esirgemedi. Yaptığımız bu sponsorluk tabii ki çok önemli ama Sayın Tuna’nın diğer desteklerinin yanında lafı bile edilmez. Bu vesileyle kendisine bir kez daha teşekkür ediyor, kulübümüz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Tunalar Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Can Tuna da şunları söyledi: “Rent Go markamızın Trabzonsporumuz ile araç kiralama sponsorluğu her iki tarafa da hayırlı olsun. Anadolu topraklarından çıkıp Türkiye’nin bir çok konuda öncü spor kulübü olan Trabzonspor ile yine bu topraklardan çıkıp araç kiralama sektörünün bir çok konuda öncü markası haline gelen Rent Go’yu bir araya getirmekten gurur duyuyoruz. Bu iş birliğinin hayata geçirilmesinde en büyük destekçimiz olan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Erol Tuna ve Kulüp Başkanımız Ahmet Ağaoğlu başta olmak üzere, Trabzonspor Kulübü Yönetim Kuruluna ve iki tarafta da emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım bu işbirliği diğer potansiyel destekçilere de bir işaret olur ve Trabzonsporumuza şampiyonluk yolunda uğur getirir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor