Trabzonspor'a yeni otobüs

Trabzonspor yeni otobüsünü aldı.

Trabzonspor'a yeni otobüs

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Kulübü tarafından, resmi karayolu ulaşım sponsoru Ali Osman Ulusoy Turizm’e özel olarak sipariş edilen Mercedes-Benz Tourismo otobüsün teslim töreni Medical Park Trabzonspor Stadyumu'nda yapıldı.

Törene Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy ve Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Asbaşkan Heyrettin Hacısalihoğlu ve yöneticiler, Teknik Direktör Ünal Karaman ve futbolcular katıldı.

TÖRENİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu törende yaptığı konuşmada “Bugün yaptığımız pek sıradan bir anlaşma değil. Herşeyden önce Rahmetli Ali Osman Ulusoy başkanımız Trabzonspor’un kurucu ve efsanevi başkanlarından. Bu kulübün kuruluşundan günümüze kadar hizmeti geçen bir başkandan söz ediyoruz. Trabzon Türkiye’nin T’sidir sözü tarihte yerini Trabzonlu en iyi tanımlayan söz olarak yerini almıştır. Bu sponsorluk anlaşmasının gerçekleşmesinde emeği olan Ulusoy ailesine ve Mercedes Hassoy firmasına da şükranlarımızı arz ediyoruz. Bu anlaşma inşallah bütün camiamıza örnek olur. Bunu bir başkanın hizmetinin devamı olarak görmek lazım. Mercedes firmasına da bu sponsorluğu gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, “Öncelikle babamın adının burada geçmesi beni çok mutlu etti. Hepinize başarılar diliyorum. Sağlıklı mutlu günler osun inşallah” dedi.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, “Bu birliktelikten çok menunum gurur duyuyorum. Markamızın bu birliktelikte yer alması bizim için bir övünç kaynağı. İnşallah Trabzonspor’un son teknoloji bu aracımzıla başarılara imza atmasını diliyorum” dedi.

Trabzonspor'a yeni otobüs

Trabzonspor'a yeni otobüs

Trabzonspor'a yeni otobüs

Trabzonspor'a yeni otobüs

Trabzonspor'a yeni otobüs

Trabzonspor'a yeni otobüs

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler