Trabzonspor'a Uğurcan müjdesi!

Trabzonspor'un başarılı kalecisi KLasımpaşa maçıyla geri dönüyor.

Trabzonspor'a Uğurcan müjdesi!

Haber61 - Spor Servisi

Süper Lig'in 2. yarısına yarın oynayacağı karşılaşma ile başlayacak. Antalya kampının ardından evinde Denizlispor ile Kupa mesaisine çıkan Bordo mavililer sahadan 2-0'lık bir avantaj ile ayrılmıştı. 

İkinci yarının ilk Süper Lig'in 18. haftasında ise yine evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak Trabzonspor Lig'e galibiyet ile dönmekl istiyor. Bordo mavililerde sakatlığı bulunan oyunculardan iyi haber geldi.

TRabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, Kasımpaşa maçıyla kalesini devralacak.

Traknik Direktör Hüseyin Çimşir sakat futbolcularla alakalı yaptığı açıklamada " "Yusuf Sarı Konya maçında sakatlanmıştı, Kasımpaşa veya Malatya maçı arasında dönebilir. Novak Kasımpaşa ve Malatya maçı arasında o haftalarda kullanabileceğiz gibi gözükyor. Uğurcan Kayseri maçında sakatlanmıştı. Büyük aslik olmazsa Kasımpaşa maçında oynayabileceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor