Trabzonspor'a üçüncü Kolombiyalı

Trabzonspor Hugo Rodallega ile anlaşma sağlayarak tarihindeki üçüncü kez Kolombiyalı bir futbolcuyu kadrosuna katıyor

Trabzonspor'a üçüncü Kolombiyalı
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Akhisar Belediyespor'da forma giyen Hugo Rodallega'yı transfer etti. Başkan Muharrem Usta transferin kesinleştiğini açıklayarak "İmzalar pazartesi günü atılacak" dedi. Böylece bordo mavili takım forvet hattını Rodallega ile güçlendirmiş olacak.

RODALLEGA ÜÇÜNCÜ KOLOMBİYALI

Trabzonspor Rodallega'ya imza attırması halinde kulüp tarihinde üçüncü kez bir Kolombiyalı futbolcuyu kadrosuna katmış olacak. Kolombiya Milli Takım formasını 44 kez giyen golcü oyuncudan önce 2010 yılında Teofilo Gutierrez ve bu sezon başında transfer edilen Fabian Castillo bordo mavili formayı giyen Kolombiyalı oyuncular olmuştu. Teofilo ve Castillo gibi Rodallega'nın da forvet oyuncusu olması dikkat çeken bir başka detay oldu.

KOLOMBİYA BASINININ DA DİKKATİNİ ÇEKTİ

Trabzonspor'un Rodallega transferinde mutlu sona ulaşması Kolombiya basınında da geniş yer buldu. Haberlerde golcü oyuncunun Çin'e gitmeyi reddettiği ve Trabzonspor'u tercih ettiği vurgulandı. Ayrıca bordo mavililerin Teofilo ve Castillo'dan sonra Rodallega'yı da transfer etmesi "Trabzonspor'un tercihi Kolombiyalı forvetler" şeklinde Kolombiyalı okurlara aktarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler