Trabzonspor'a transfer yasağı iddiası!

Bordo mavili kulübe yasak geldiği iddia edildi

Trabzonspor'a transfer yasağı iddiası!

Trabzonspor'a FIFA'dan transfer yasağı geldiği iddia edildi.

Sabah'ta yer alan habere göre;

 Trabzonspor, eski yönetim döneminde Arjantin ekibi San Lorenzo'dan transfer edilen Emmanuel Mas'ın bonservis taksitlerini ödemediği için geçici transfer yasağı almıştı.

Akabinde yönetim ödemeyi yaptığını belirten yazıyı iletince yasak ortadan kalktı. Ne var ki Milan kulübü, Jose Sosa ve Juraj Kucka'nın bonservis bedellerinin ödenmediği yönüne şikayette bulununca FIFA, Trabzonspor'un yasağını yeniden devereye soktu ve devre arası için Bordo-mavili kulübe transfer yasağı geldiği iddia edildi. Trabzonspor'un Milan'a yakşalık olarak 13 milyon Lirayı bulan ödemeyi yapması durumunda transfer yasağının ortadan kalkacağı ve Trabzonspor'un devre arasında transfer yapabileceği belirtildi. 

Bu iddianın üzerine Trabzonspor'dan henüz bir açıklama gelmedi. Gün içerisinde konuyla ilgili resmi açıklama gelmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor