Trabzonspor'a transfer iddiası: Carlos Salcedo

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için Meksika basınından transfer iddiası geldi. İddiaya göre Trabzonspor Carlos Salcedo ile ilgileniyor.

Trabzonspor'a transfer iddiası: Carlos Salcedo

Meksika'nın Tigres takımında forma giyen Carlos Salcedo ile hem Galatasaray, hem Trabzonspor'un ilgilendiği iddia edildi. 

Edgar le'nin sakatlığından dolayı sezonun ikinci yarısı için acil olarak stoper arayışlarına başlayan Trabzonspor'un Carlos Salcedo ile ilgilendiği iddia edilirken, Galatasaray'ın da oyuncu için devrede olduğu öne sürüldü. Meksika basınındaki haberlere göre 29 yaşındaki stoper Salcedo'nun iki takımdan birini seçeceği ifade edildi.

Ayrıca 90min İspanya departmanından Diego Yudcovsky'nin haberine göre de, Carlos Salcedo futbol hayatına Avrupa'da devam etmek istiyor ve Galatasaray ile Trabzonspor'dan gelen teklifleri düşünmek için süre istedi.

Avrupa kariyerinde Fiorentina ve Eintracht Frankfurt bulunan Carlos Salcedo, bu 2 takımda da istediği performansı gösteremeyince ülkesine döndü.

Futbol hayatına Real Salt Lake takımında başlayan 29 Eylül 1993 doğumlu Carlos Salcedo, 2015'te Guadalajara'ya transfer oldu. Bu takımın formasını giydiği dönemde Fiorentina ve Eintracht Frankfurt formalarıyla Avrupa deneyimini yaşayıp Tigres UANL ile ülkesine döndü.

İlk olarak 2015 yılında Meksika Milli Takımı'nın formasını giyen Carlos Salcedo, o tarihten bu yana Meksika'nın yer aldığı Copa America, Yaz Olimpiyatları, Dünya Kupası ve FIFA Konfederasyonlar Kupası kadrolarının tamamında yer aldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor