Trabzonspor'a taraftardan ilanlı FIFA çağrısı

Trabzonspor taraftarları, gazeteye ilan vererek Trabzonspor'a şike süreci ve FIFA çağrısı yaptı.

Trabzonspor'a taraftardan ilanlı FIFA çağrısı

Temiz Futbol taraftarları, gazete ilanıyla Trabzonspor'u şike davası ve FIFA süreci ile ilgili göreve çağırdı.


Karadeniz'in bölgesel yayın yapan gazetelerinden Karadeniz Gazetesi'nde bugün Trabzonspor yönetimine yönelik tam sayfa ilan yayınlandı.

Gazetede "Temiz Futbol Taraftarları" imzası ileyer alan ilanda, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve Trabzonspor yöneticilerine, Trabzonspor'un şike davasının FIFA süreci konusunda harekete geçilmesi çağrısında bulunuldu. 

İşte Trabzonspor taraftarlarının verdiği ilanın tam metni:

"Sayın Başkan ve değerli Yönetim Kurulu Üyelerimiz, yoğun bir transfer dönemini geride bırakmış  bulunuyoruz.  Yenilenen kadromuzla yeni dönemde camiamıza başarılar dileriz. Artık tüm enerjimizle sonaşamasına gelinen şike davamıza yönelmemiz gerekmektedir. Trabzon’un kültürüne, tarihine, değerlerine yakışır bir şekilde  mücadele etmemiz ve hak arayışımızı sürdürebilmemiz için gerekli çalışmaları ve seçim sürecinde kullandığınız "Hak aramak medeniyettir." söyleminizi hayata geçirmenizi, Fifa'nın alacağı kararlara direkt etki edecek çalışmalarınızı  beklemekteyiz. Bizler geleceğimizi, hayallerimizi, umutlarımızı, sevinçlerimizi, övünçlerimizi çalan kişi ve kurumların gereken cezaları almaları için yapacağınız tüm çalışmaları ve vereceğiniz mücadeleyi dikkatle takip etmekteyiz ve edeceğiz. Lütfen artık sizler de verdiğiniz sözleri yerine getirerek Adalet arayışımıza öncü olun! Saygılarımızla"


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor