Trabzonspor'a sürpriz transfer iddiası! Yusuf Yazıcı'nın takım arkdaşı...

Trabzonspor'a sürpriz transfer önerisi.

Trabzonspor'a sürpriz transfer iddiası! Yusuf Yazıcı'nın takım arkdaşı...

Lille Kulübü’yle sözleşmesi sona eren Xeka, menajerler tarafından Trabzonspor’a önerildi. 27 yaşındaki Portekizli orta sahanın adı daha önce Galatasaray’la da anılırken, teknik direktör Abdullah Avcı’nın kararına göre adım atılacak.

Ana transfer planlamasına göre sadece sağ stoper bölgesi eksik kalan Fırtına, savunmaya yapacağı takviyenin ardından diğer bölgelerde fırsat transferi kovalayacak. Teknik direktör Abdullah Avcı da Avusturya kampı sonrası bu konuya dikkat çekerken, “Orta saha ve forvet için ilerleyen süreçte gelişmeler olabilir. Kulübün maddi şartlarına uygun isim çıkarsa, bakacağız” demişti. Menajerler tarafından Fırtına’ya sürpriz bir isim önerildi: Xeka.

Lille ile sözleşmesi biten Portekizli orta saha, Trabzonspor ’a teklif edildi. Daha önce Galatasaray ’la da adı ciddi şekilde anılan 27 yaşındaki futbolcu konusunda kararı Abdullah Avcı verecek.

31 maçta 4 gol attı

Bonservis maliyeti bulunmayan başarılı futbolcu, orta sahanın merkezinde çift yönlü oynayabiliyor. Her iki ayağını da kullanan Xeka, geçen sezon 31 resmi maçta görev yaptı. Bu karşılaşmalarda 4 gol, 1 asistlik skor katkısı gösteren Portekizli, Yusuf Yazıcı’nın da eski takım arkadaşı...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor