Trabzonspor'a Sörloth'tan güzel haber

Trabzonspor, sözleşmesinde 6 milyon Euro satın alma ve 9 milyon Euro'ya çıkış maddesi olan Alexander Sörloth'taki belirsizliği ortadan kalkıyor.

Trabzonspor'a Sörloth'tan güzel haber

Trabzonspor ile gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakan, sezonu 33 gol ve 11 asistlik katkıyla tamamlayan Alexander Sörloth'un sözleşmesi çok karışıktı. Ancak Trabzonspor yönetimi, o karmaşa ve belirsizliği ortadan kaldırdı. Normal şartlarda 6 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu olan Norveçli futbolcunun sözleşmesinde bu sezon satılmazsa, 9 milyon Euro'luk çıkış maddesi bulunuyordu.

Kadroda tutmak istiyorlar

Ancak Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmaylarının, 24 yaşındaki futbolcu için planını yaptı. Yıldız oyuncuyu en az bir sezon daha kadroda tutmak isteyen yönetim, önümüzdeki sezon daha büyük rakamlara oyuncuyu Avrupa'ya göndermek istiyor. Bu doğrultuda yönetim, Sörltoh'un bonservisini Crystal Palace'tan alır almaz, 9 milyon Euro'luk çıkış maddesini kaldıracak.

Trabzonspor'a Alexander Sörloth'tan güzel haber

30 milyon Euro...

Golcüyle yapılan görüşmelerde de bu konuda anlaşmaya varıldı. Trabzon'da mutlu olan başarılı oyuncu, parladığı kulübe ekonomik anlamda da katkı vermek adına bu anlaşmayı kabul etti. Yıldız futbolcu için bu transfer döneminde 30 milyon Euro civarında astronomik bir teklif gelmesi durumunda ise öneri değerlendirilecek.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler