Trabzonspor'a savunma dayanmadı

Trabzonspor bu sezon sakatlıklardan çok çekti. Özellikle defans hattında yaşanan sıkıntılar sürekli olarak değişimi getirdi.

Trabzonspor'a savunma dayanmadı

Trabzonspor'da stoperlerin yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bugüne kadar bir çok kez defans hattında değişim yaşandı.

Trabzonspor'da geçen yıl ve bu sezonun ilk yarısında müthiş bir uyum yakalayan Edgar Ie ve Vitor Hugo ikilisinden önce Edgar sakatlanarak sezonu kapatmıştı. Edgar ile yollar ayrılırken onun yerine Hüseyin ve Denswil şans bulmaya başlamıştı. 

Hugo'nun da uzun süreli sakatlığı sonrası bu kez stoper hattı Denswil - Ahmetcan Kaplan ikilisinden oluştu. Ancak bu kez de Ahmetcan yaşadığı sakatlık nedeniyle yerini Hüseyin'e bıraktı. Son oynanan Beşiktaş maçında da stoper ikilisi Denswil ile Hüseyin oldu.

SAKATLIKLARDAN KURTULAMADI

Bordo-mavililerde birçok isim bu sezon sakatlık yaşadı. Trondsen 22, Koita 18, Dorukhan 14, Hamsik 14, Nwakaeme 10, Djaniny 8, Abdülkadir 7, Peres 8, İsmail, Hugo 4 ve Bakasetas 3 maçta sakatlıklar nedeniyle oynayamadı. Cezası nedeniyle Uğurcan da iki karşılaşmada görev yapamadı.

3 FUTBOLCU CEZALI
Fırtına, Beşiktaş ile oynadığı derbide 2 puanın yanı sıra 3 futbolcusunu da kaybetti. Bakasetas, Djaniny ve Siopis gördükleri sarı kart sonrası G.Antep karşılaşmasında cezalı duruma düştü. Bu 3 futbolcu, cuma günü forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler