Trabzonspor'a sakatlardan iyi haber

Trabzonspor'da sakatlıkları devam eden oyunculardan iyi haber geldi.

Trabzonspor'a sakatlardan iyi haber

Süper Lig’in 7’nci haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da sakatlığı bulunan Onur, Esteban, Okay ve Kucka’dan iyi haber geldi.



Karın kasında travmaya bağlı yırtık tespit edilen ve bu nedenle Ligin 5’nci haftasında Medipol Başakşehir maçı ve 6’ncı haftada oynanan Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyen Onur Recep Kıvrak’ın uygulanan tedavi programına olumlu cevap verdiği belirtildi. Takımla birlikte çalışmalara başlayan kaptan Onur’un Beşiktaş maçında forma giyebileceği öğrenildi. Ayrıca ligde son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçında kendini iyi hissetmeyen ve ikinci yarıda sahaya çıkmayan kaleci Esteban Alvarado’nun ise dinlendirildiği, oyuncunun takımla çalışmalara katılacağı belirtildi.

KUCKA’DA SORUN YOK, OKAY BELİRSİZ

Bordo mavili takımda son iki antrenmana katılmayan Juraj Kucka’nın Aytemiz Alanyaspor maçında sağ üst baldırında çekme meydana geldiği, oyuncunun salonda çalıştığı ve ciddi bir sorununun olmadığı ifade edildi. Ayrıca yine Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası sol ayak bileğinde şişme olan Okay Yokuşlu’nun durumunun iyiye gittiği, ligin 7’nci haftasında oynanacak Beşiktaş karşılaşmasında forma giymek istediği öğrenildi. Teknik heyetin ise yapılacak son kontrollerin ardından Okay’ın oynayıp oynamayacağı konusunda karar vereceği belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor