Trabzonspor'a Rodallega şoku

Başkan Ahmet Ağaoğlu Rodallega ile ilgili ihtar geldiğini söyledi.

Trabzonspor'a Rodallega şoku

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Hugo Rodallega'nın alacakalrı için ihtar geldiğini doğruladı.


Ahmet Ağaoğlu, "Rodallega ile ilgili ihtar geldiği doğru. 850 Bin Euro alacağı vardı. Süresi dolmasına ve defaatle söylenmesine rağmen ödenmedi. UEFA’ya gitmedi. Türkiye’de açılan bir dava. Bunlar gelecek. Açık ve net söylüyorum. Akhisar kulübü tarafından çok büyük bir özveri ve anlayış gösterilmiş. Bende hemen yayından sonra Akhisar Kulübü başkanını arayacağım. Gecikme için özür dileyeceğim. Gösterdikleri inisiyatif için teşekkür edeceğim. Yeni göreve başlamış bir yönetime anlayış göstereceklerini düşünüyorum. Ama bunlar ödenecek. Yurt dışından alınan oyuncular için ise yurt dışı bir temin ister sizden. Sözünüzü senet kabul ederler. Verdiğiniz sürede öderseniz sıkıntı yok ama bir süre daha isterseniz o zaman sıkıntı olur." dedi.

AHMET AĞAOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor