Trabzonspor'a maç öncesinde rehavet operasyonu

Süper Lig'in yenilgisiz lideri Trabzonspor,belli başlı kişiler tarafından rehavete sokulmaya çalışılıyor

Trabzonspor'a maç öncesinde rehavet operasyonu

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor pazartesi saat 20.00'de Gaziantep FK ile karşılaşacak.

Beşiktaş'ın yenildiği, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi ağırlayacağı haftada Trabzonspor kazanması halinde puan farkını daha da açma fırsatı yakalayacak.

Tıklayın: Süper Lig Puan Durumu ve Fikstür

Bu kritik maç öncesinde bordo mavililer karşılaşmaya konsantre olurken dış etkenler takımı rehavete sokarak ayakları yerden kesmeye yönelik girişimlerini sürdürüyor. Daha liggin başında "Şampiyonluk" söylemleri ile Trabzonspor üzerinde baskı kurmaya çalışan İstanbul medyası bu çalışmalarına devam ediyor.

Son olarak Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen Beşiktaş maçkı sonrası yaptığı yorumla dikkat çekti. Dilmen "Hayatımda ilk defa 13. haftada bir takımı şampiyon ilan edebilirim. Yarın akşam Trabzonspor için söyleyebilirim. Daha önce bu haftalarda söylemedim, kariyerimi de riske atarak yarın akşam Trabzonspor'u şampiyon ilan edebilirim." ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada Trabzonsporlu taraftarlar da Dilmen gibi yorumcuların sözleriyle rehavete girilmemesi konusuna dikkat çekti.

Hatırlanacağı üzere hafta içinde basın toplantısı düzenleyen Trabzonsporlu kaleci Erce Kardeşler de " Rakipleri tek tek ele alıyoruz. Havaya girmeden işimize odaklanmak istiyoruz. İyi bir başlangıç oldu. Taraftarlarımız da bize destek oldu ama onlarda çok fazla bu hayallere dalmasınlar bunlar bize zarar verebilir. İnsanlar bu şekilde bizim ayaklarımızı yerden kesmek istiyorlar buna müsaade etmesinler." ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler