Trabzonspor'a havaalanında tepki: "Küme Düşüyoruz hocam"

Trabzonspor kafilesi Trabzon'a geldi.

Trabzonspor'a havaalanında tepki: "Küme Düşüyoruz hocam"
Trabzonspor kafilesi deplasmanda oynanan ve 0-0 berabere kalınan Gançlerbirliği karşılaşması sonrasında Trabzon'a geldi. 

Karşılaşma sonrasında Trabzon Havaalanına gelen Trabzonspor kafilesini bir grup taraftar karşıladı. Oyuncular çıkınca ilk olarak kaptan Onur RecepKıvrak'la konuşan taraftarların yanına daha sonra Teknik Direktör Ersun Yanal geldi. Taraftarlardan biri "canımız yanıyor Hocam" diyerek tepkisini gösterirken Onur ve Ersun Yanal onları sakinleştirmeye çalışıyor.

Ersun Yanal'a bir taraftar Mustafa Yumlu ile ilgili eleştiride bulunurken Onur araya girerek "Bu formayı giyen herkes değerlidir, şehrin evlatlarına sahip çıkın" dedi.

Diğer bir taraftar ise "Bu takım bir efsanedir, Küme Düşüyoruz hocam" diyerek tepkisini gösterdi.

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Bazı taraftarlar ise Ersun Yanal ve takıma destek vererek "sana güveniyoruz hocam, inşallah iyi olacağız, şampiyon olacağız" dediler.

Taraftarlar olaysız şekilde havaalanından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler