Trabzonspor'a dev forvet! Menajeri açıkladı: "Trabzonspor ile görüşüyoruz"

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da, Szalai ismi gündeme geldi.

Trabzonspor'a dev forvet! Menajeri açıkladı: "Trabzonspor ile görüşüyoruz"

Transfer döneminde adı Trabzonspor ile anılan Macar forvet Adam Szalai'nin menajeri Oliver Fischer, transferle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Çıkan haberleri doğrulayan ve Trabzonspor'dan kendilerine bir teklif olduğunu ifade eden Oliver Fischer, "Macaristan Milli takım kaptanı olarak, Adam Szalai, Macaristan'ın Avrupa Şampiyonası elemelerinde Galler ve Azerbaycan maçlarına odaklanmış durumda. Trabzonspor, Türkiye'nin başarılı ve köklü kulüplerinden birisi. Ancak şu an için Szalai'nin transferi söz konusu değil. Eleme maçlarının ardından, önümüzdeki haftalarda Adam Szalai'ya farklı liglerden gelen tüm teklifleri değerlendirip, bir karar vereceğiz" şeklinde konuştu.

ADAM SZALAİ KİMDİR?

Futbola Stuttgart altyapısında başlayan Macar futbolcu, Stuttgart ve Real Madrid'in ikinci takımlarında forma giymiştir. Mainz'de kiralık olarak forma giyen Szalai gösterdiği performansla dikkat çekmiş ve bonservisi alınmıştır. Mainz'de 85 maça çıkan ve 24 gol 13 asist kaydeden Szalai, 2013 yılında 8 Milyon Euro bedelle Schalke'ye transfer oldu. Burada 40 karşılaşmaya çıkan forvet oyuncusu bir sezon sonra 6 Milyon Euro bedelle Hoffenheim'a transfer oldu. Bir sezon Hannover kulübünde de kiralık olarak forma giyen 31 yaşındaki oyuncu şuanda Hoffenheim kulübünde forma giymektedir.

Transfermarkt'e göre 3,50 Milyon Euro değeri olan forvet oyuncusu 1,93 boyunda ve sağ ayağını kullanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler