Trabzonspor'a deplasmanda "Uğurlu" geliyor

Yaşar Kemal Uğurlu Trabzonspor'a deplasmanda uğurlu geliyor.

Trabzonspor'a deplasmanda "Uğurlu" geliyor

Haber61 - Spor Servisi - Hakem Yaşar Kemal Uğurlu, Trabzonspor'un deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmada görev yaparken bordo mavililerin bu maçlarda puan kaybetmemesi dikkat çekti.


Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Müsabakayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Çimen yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Murat Özcan olacak.

TRABZONSPOR KARNESİ

Yaşar Kemal Uğurlu Trabzonspor’un bugüne kadar 7 karşılaşmasında düdük çaldı. Bordo mavililer bu maçlarda 4 galibiyet 3 mağlubiyet elde etti. Uğurlu Trabzonspor’un deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmada görev yaptı. Trabzon temsilcisi bu karşılaşmaların 3’ünü de kazandı. Bordo mavililer bu maçlarda Antalyaspor'u 3-0, Akhisar Belediyespor'u 3-1 ve Bursaspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Yaşar Kemal Uğurlu Trabzonsporlu oyunculara 1 kez kırmızı kart gösterirken rakip takım oyuncularına da 1 kırmızı kart çıkardı.

ADANASPOR KARNESİ

Müsabakanın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu ev sahibi Adanaspor’un bugüne kadar 9 maçında görev yaptı. Adanaspor bu maçlarda 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Uğurlu Adanaspor’un evinde oynadığı 3 karşılaşmada düdük çalarken turuncu beyazlı sahibi ekip bu maçlarda 1 galibiyet 2 mağlubiyet elde etti. Uğurlu Adanasporlu oyunculara bugüne kadar 3 kırmızı kart gösterirken bun kartların 2’si kendi evinde oynadığı maçlarda çıktı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor